Twitter
BlogFacebookcontactroute

Routebeschrijving

Openbaar vervoer: Vanaf Amsterdam Centraal en Amsterdam Zuid en Amsterdam Amstel metro 51, halte Van Boshuizenstraat. De Christelijke Scholengemeenschap Buitenveldert ligt op de hoek van de Buitenveldertselaan en de De Cuserstraat.
Auto via A10 Zuid: Afslag S108, Oud-Zuid. Bij de verkeerslichten onder aan de afrit linksaf de Amstelveenseweg, richting Amstelveen/Amsterdamse Bos. Na 1,5 km linksaf de De Cuserstraat op. Rijd door tot het einde van de straat, het schoolgebouw is aan de rechterkant.
Auto via A10 Oost: Afslag S108, Oud-Zuid. Sla bij de verkeerslichten onder aan de afrit linksaf de Amstelveenseweg op, richting Amstelveen/Amsterdamse Bos. Sla na 1,7 km linksaf de De Cuserstraat op. Rijd door tot het einde van de straat, het schoolgebouw is aan de rechterkant.
Auto via A2: Neem bij knooppunt Holendrecht de A9 richting Amstelveen. Neem na 7,2 km afrit 5 (Amstelveen), richting Amsterdam. Nna 300 meter rechtsaf de Keizer Karelweg (S108). Na 400 meter op de rotonde de tweede afslag, je blijft op de Keizer Karelweg rijden. Na 2 km rechtsaf de De Cuserstraat op. Rijd door tot het einde van de straat, het schoolgebouw is aan de rechterkant. Parkeren is gratis op zaterdag.


Ontwerp en realisatie :: Studio Nabuurs [foto] grafische vormgeving & Meneer Romijn marketing communicatie