Modules Docentschap

Ben jij yogadocent en wil je jouw docentschap verfijnen om jouw deelnemers op dieper niveau te kunnen begeleiden? Dan past de specialisatie Docentschap zeker bij jou! Met jouw persoonlijke ontwikkeling als basis, krijg je inzicht in onder andere psychologie en communicatie en leer je hoe je van daaruit je deelnemers kunt coachen en begeleiden. Deze specialisatie bevat alles om jouw docentschap naar een nóg hoger niveau te tillen.

D
e specialisatie Docentschap (100 uur) bestaat uit de modules Psychologie & Groepsdynamica en Coaching & Begeleiding en maakt onderdeel uit van de 300 uur Hatha verdiepingsopleidingDe modules zijn ook los te volgen, mits je voldoet aan de ingangseisen. De modules zijn als bijscholing erkend door de VYN én door de Yoga Alliance (YACEP). Het aantal toegekende bijscholingspunten staat vermeld op de pagina van de betreffende module.


Ingangseisen
De ingangseisen zijn per module verschillend. Lesgeefervaring is noodzakelijk. Kijk altijd goed naar de ingangseisen en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktische informatie
Meer inhoudelijke en praktische informatie vind je op de pagina’s van de verschillende modules.
Benieuwd naar alle data? Download dan het data-overzicht (pdf). 

Inschrijven
Wil je je aanmelden voor één van de modules van de specialisatie Docentschap? Vul dan het inschrijfformulier in.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!
Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-52 479 844 en per mail via info@yoga-academie.nl