Modules specialisatie Docentschap

Ben jij yogadocent en wil je jouw docentschap verfijnen om jouw deelnemers op dieper niveau te kunnen begeleiden? Dan past de specialisatie Docentschap zeker bij jou! Met jouw persoonlijke ontwikkeling als basis, krijg je inzicht in onder andere psychologie, communicatie en groepsdynamica en leer je hoe je van daaruit je deelnemers kunt coachen en begeleiden. We gaan uit van een holistisch perspectief en nemen altijd jouw eigen pad als uitgangspunt. Deze specialisatie bevat alles om jouw docentschap naar een nóg hoger niveau te tillen.

De specialisatie Docentschap bestaat uit de modules Lichaamstaal & Gevoel en Trainen & Coachen

Bij elkaar vormen deze modules honderd opleidingsuren, waarvan de helft online aangeboden wordt. Deze vorm van ‘blended learning’ geeft nog meer vrijheid, waardoor je optimaal de ruimte hebt om je onder te dompelen in de stof én je eigen proces. Doordat we je vragen voorafgaand aan de lessen de theorie voor te bereiden is er zowel tijdens de virtuele als de fysieke lessen veel ruimte voor verdieping en toepassing van de stof, evenals persoonlijke begeleiding.

De modules zijn ook los te volgen, mits je voldoet aan de ingangseisen. De modules zijn als bijscholing erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) én door de Yoga Alliance (YACEP). Het aantal toegekende bijscholingspunten staat vermeld op de pagina van de betreffende 
 module.

Lichaamstaal & Gevoel


Trainen & Coachen
Ingangseisen
De ingangseisen zijn per module verschillend. Kijk altijd goed naar de ingangseisen en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktische informatie
Meer inhoudelijke en praktische informatie vind je op de pagina’s van de verschillende modules.
Benieuwd naar alle data? Download dan het data-overzicht (pdf). 

Inschrijven
Wil je je aanmelden voor één van de modules van de specialisatie Docentschap? Vul dan het inschrijfformulier in.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!
Telefonisch zijn wij te bereiken op 06 42 976 740 en per mail via info@yoga-academie.nl