Hans de Vries

Na vele jaren van intensief sporten heb ik uiteindelijk in yoga mijn focus gevonden. Yoga geeft mij mijn dagelijkse portie fysieke en mentale krachttraining. Zij houdt me sterk, soepel en met beide voeten stevig op de grond. Zij geeft me een plaats in de wereld en verbindt me met de mensen om mij heen.

Het lesgeven heb ik van huis uit meegekregen. Ik ben begonnen als eerstegraads bevoegd docent Spaans en sinds ik yoga beoefen deel ik ook deze passie graag met anderen. Dat doe ik sinds 2013 in verschillende sportscholen en yogastudio’s in Rijnmond en Zeeland. Daarnaast ben ik beëdigd vertaler en geef ik workshops in de Wim Hof Methode.

Mijn yogadocentenopleidingen heb ik gevolgd bij uitstekende leerscholen en geweldige docenten (Manju Jois, David Swenson, David Williams, Robert Boustany). Wat ik van hen heb geleerd, geef ik met veel plezier door in mijn lessen Ashtanga, Pralaya, Yin en Vinyasa Yoga, en mindfulness/meditatie. In mijn vrije tijd geniet ik dagelijks van de natuur en beoefen ik naast yoga, fitness en koudetraining ook Zhineng Qigong.

Het is mijn belangrijkste doel als yogadocent dat mijn lessen geschikt zijn voor iedereen. Ongeacht of je dagelijks yoga beoefent of slechts één keer per week. Leeftijd, lichaamsbouw, aanleg of blessures zijn geen beperkingen in je yoga practice, maar bieden je juist een unieke kans om fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel uit te groeien tot de beste, mooiste en gelukkigste versie van jezelf.