.

Specialisaties

Wij hebben twee specialisaties ontwikkeld die geschikt zijn voor (aankomende) yogadocenten. Met deze 9-daagse specialisaties kun je je verder verdiepen in een specifiek vakgebied. Dit met het doel om zowel je persoonlijke ontwikkelingsproces te stimuleren als je vaardigheden als docent uit te breiden.

 

De specialisatie Aarden & Ontspannen geeft je verdieping in verschillende adem-, meditatie- en ontspanningstechnieken. Ook worden de principes van lichaamsbewustwording,
mindfulness, en het zelfhelend vermogen uitgebreid onderzocht en uitgeprobeerd. Je eigen ervaring hierin is de basis voor de integratie in je docentschap.


Tijdens de specialisatie Coaching & Begeleiding  krijg je diverse tools en coachtechnieken aangereikt, die zowel op individueel als groepsniveau toepasbaar zijn. Je gaat aan de slag met lichaamswerk, psychologie, groepsdynamiek en interactie om hiermee je begeleidings- en lesgeefvaardigheden verder te ontwikkelen en te verdiepen.


Bij de YAN hebben we verschillende modules die geschikt zijn voor zowel ervaren yogabeoefenaars als voor yogadocenten. In yoga ben je immers nooit uitgeleerd en blijft het interessant om jezelf te blijven verdiepen.

Ingangseisen
Als YAN student volg je één van deze specialisaties als onderdeel van je laatste jaar van de docentopleiding.
Ben je elders opgeleid tot yogadocent? Dan zijn onze specialisaties mogelijk ook geschikt voor jou! Je dient in ieder geval te beschikken over minimaal 200 uur aan opleidingsuren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktische informatie
Meer informatie over ingangseisen, studiebelasting, data en kosten vind je op de pagina van de betreffende specialisatie.

Inschrijven
Wil je je aanmelden voor een specialisatie? Vul dan het inschrijfformulier in.

Meer informatie?
Vraag de brochure aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee! 
Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-52 479 844 en per mail via info@yoga-academie.nl