300 uur Hatha verdiepingsopleiding

Onze 300 uur Hatha verdiepingsopleiding is opgebouwd uit tien modules:

  • Afronding (1 dag) + scriptie


Vanuit de fundering die is gelegd in de 200 uur basisopleiding ga in je eigen tempo verder met de 300 uur verdiepingsopleiding. Deze opleiding biedt een interessant programma om je verder te ontwikkelen door middel van verbreding, verdieping en verfijning. Een mooi proces, want in
yoga ben je immers nooit uitgeleerd. 

Modulaire opbouw en tijdspad
Onze 300 uur Hatha verdiepingsopleiding is modulair opgebouwd. Hierdoor kun je geheel in je eigen tempo deze opleiding doorlopen en de tijd nemen voor de verdieping van jouw yogaproces.

Ingangseisen
De ingangseisen zijn per module verschillend. Voor sommige modules is geen (lesgeef)ervaring noodzakelijk. Kijk altijd goed naar de ingangseisen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Heb je al een 200 uur yoga docentopleiding afgerond? Dan is onze 300 uur verdiepingsopleiding mogelijk ook geschikt voor jou. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Studiebelasting
De studiebelasting per module (naast de te volgen opleidingsdagen) bedraagt gemiddeld 4 tot 6 uur per week. Dit betreft bijvoorbeeld het bestuderen van het studiemateriaal, volgen en observeren van yogalessen, oefenen met een oefengroep, aan de slag gaan met de opdrachten, voorbereiden van de examens, schrijven van je reflectieverslagen en uiteraard je eigen practice.

Afronding en certificaat
Wanneer je alle onderdelen van een module voldoende afgerond hebt, ontvang je een certificaat van deelname en kun je doorstromen naar de volgende module. De volledige 300 uur verdiepingsopleiding rond je af met een afsluitende dag. Pas wanneer je alle modules van deze opleiding voldoende afgerond hebt, ontvang je het overkoepelende 300 uur diploma.

Praktische informatie
Meer inhoudelijke en praktische informatie vind je op de pagina’s van de verschillende modules.
Benieuwd naar alle data? Download dan het data-overzicht (pdf).

INSCHRIJVEN
Meer informatie?
Vraag de brochure aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!
Telefonisch zijn wij te bereiken op 06 11 11 34 42 en per mail via info@yoga-academie.nl