De YAN is jarig!

Blog door Cecile Knapen - juli 2021

Hiep hiep hoera, de YAN is vandaag (26 juli) jarig! Dus wij vieren feest! Want het is wel een feestje waard dat we 23 jaar bestaan! In 1998 opgericht en sinds 26 juli 2018 ben ik, Cecile Knapen, de trotse eigenaresse van de YAN. En daar sta ik vandaag nog eens extra bij stil. Ik ben namelijk zo blij dat ik samen met mijn fanatische team het mooie werk van de YAN nog steeds mag doen! Kortom: wij hebben vandaag écht iets te vieren.

Voor mij is dit ook een mooi moment om terug te blikken op de afgelopen drie jaar. Wat er allemaal is gebeurd, hoe hard ik heb gewerkt, hoeveel mooie mensen ik ontmoet heb, hoe fijn de samenwerking met de docenten is en hoeveel leuke studenten we hebben. Ik vind de YAN is echt een fantastische opleiding. De basis staat als een huis. We hebben een mooi opleidingsprogramma, prachtig studiemateriaal en fantastische docenten. Onze studenten zijn enorm enthousiast en stromen bijna altijd door in een vervolgopleiding. Dat is echt super! Een mooier compliment kun je als opleidingsinstituut niet ontvangen.

In drie jaar tijd heb ik de YAN geheel opnieuw opgezet en nieuw leven ingeblazen. Wat een proces!! Bloed, zweet en tranen, maar vooral ook heel veel vertrouwen, passie, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ik ben dan ook echt heel erg trots op wat er nu staat en heb veel vertrouwen in de toekomst van de YAN. Juist in deze tijd, waarin mensen denk ik nog bewuster geworden zijn en de behoefte aan persoonlijke ontwikkeling en zingeving alleen maar toegenomen is. Hoe mooi is het dat wij daar als opleidingsinstituut ook een bijdrage aan kunnen leveren. Ik kijk dan ook enorm uit naar de start van het nieuwe seizoen!

Nu voel ik vooral dankbaarheid. Ik voel me dankbaar voor iedereen die betrokken is bij de YAN en uiteraard ook voor de mensen die mij persoonlijk de afgelopen drie jaar gesteund hebben. Dank voor het vertrouwen, de ondersteunende woorden, het brainstormen en het luisteren naar mijn onuitputtelijke bron van ideeën.

Ik zeg: proost op de YAN! 
 

Andere blogs lezen?