Modules

Wij bieden verschillende modules aan voor zowel de enthousiaste yogabeoefenaar als de ervaren yogadocent. Hiermee kun je zowel je persoonlijke ontwikkelingsproces stimuleren als je kennis en vaardigheden als docent uitbreiden. Het blijft immers altijd interessant om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Alle modules zijn onderdeel van de volledige 500 uur Hatha docentopleiding en zijn ook los te volgen, wanneer je voldoet aan de ingangseisen. De specifieke ingangseisen per module kun je vinden op de pagina van de betreffende module. Alle modules zijn tevens erkend als bijscholing. Kijk voor meer informatie op de pagina van de betreffende module.

Ingangseisen
De ingangseisen zijn per module verschillend. Voor sommige modules is geen (lesgeef)ervaring noodzakelijk. Kijk voor meer informatie op de pagina van de betreffende module of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Studiebelasting
De studiebelasting voor een module (naast de te volgen opleidingsdagen) bedraagt gemiddeld 4 tot 6 uur per week. Dit betreft bijvoorbeeld het bestuderen van het studiemateriaal, volgen en observeren van yogalessen, oefenen met een oefengroep, aan de slag gaan met de opdrachten, voorbereiden van de examens, schrijven van je reflectieverslagen en uiteraard je eigen practice.

Praktische informatie
Meer inhoudelijke en praktische informatie vind je op de pagina’s van de verschillende modules.
Benieuwd naar alle data? Download dan het data-overzicht (pdf).

INSCHRIJVEN
Meer informatie?
Vraag de brochure aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!
Telefonisch zijn wij te bereiken op 06 11 11 34 42 en per mail via info@yoga-academie.nl