.

Modules

Bij de YAN hebben we verschillende modules ontwikkeld voor zowel ervaren yogabeoefenaars als voor yogadocenten. In yoga ben je immers nooit uitgeleerd en blijft het interessant om jezelf te blijven verdiepen. 
Al onze modules en specialisaties zijn erkend door de VYN. Het aantal toegekende bijscholingspunten staat vermeld op de pagina van de betreffende module of specialisatie.


Ingangseisen
Als YAN student volg je vijf modules van drie dagen als onderdeel van je docentopleiding. Deze modules volg je naast de reguliere opleidingsdagen en kun je inplannen wanneer het jou past. De meeste modules zijn direct te volgen na het basisjaar. Door je in te schrijven voor het modulepakket, meld je je direct aan voor alle vijf de module en profiteer je van een korting.

Ben je elders opgeleid (tot yogadocent) en/of wil je je verder verdiepen in een van deze onderwerpen? Dan zijn de modules zeker geschikt voor jou! Bij sommige modules is geen (lesgeef)ervaring noodzakelijk. We gaan er wel vanuit dat je een eigen yoga practice hebt. 
Kijk altijd goed naar de ingangseisen per module.

Praktische informatie
Meer informatie over ingangseisen, studiebelasting, data en kosten vind je op de pagina van de betreffende module. 

Inschrijven
Wil je je aanmelden voor één van de modules? Vul dan het inschrijfformulier in.

Meer informatie? 
Vraag de brochure aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee! 
Telefonisch zijn wij te bereiken op 06-52 479 844 en per mail via info@yoga-academie.nl