Ons aanbod 

Omdat we bij de YAN een gevarieerd aanbod hebben voor zowel de enthousiaste yogabeoefenaar als de ervaren yogadocent, is onze academie dé plek om aan de slag te gaan met (persoonlijke) ontwikkeling en verdieping op het gebied van yoga en bewustwording. 

Ons aanbod varieert van praktische en ervaringsgerichte basismodules tot een volledige 500 uur Hatha docentopleiding. Wat je ook kiest, het bewandelen van jouw eigen yogapad staat bij ons altijd centraal. Ons team van enthousiaste, kundige en ervaren docenten kijkt er erg naar uit om je hierin te mogen begeleiden.

 

 

 

 

 

 

 

Yoga Basis
Heb jij je altijd al willen verdiepen in yoga zonder dat je de ambitie hebt om yogadocent te worden? Dan is de module Yoga Basis zeker wat voor jou! Je leert en ervaart hoe je yoga - in de breedste zin van het woord - kunt integreren in je dagelijks leven. Deze module is daarom een mooie manier om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling op het gebied van yoga en bewustwording. 

Yoga docentenopleiding
Onze volledige 500 uur Hatha docentopleiding bestaat uit twee delen; een 200 uur basisopleiding en een daaropvolgende 300 uur verdiepingsopleiding
I
n de basisopleiding leg je de fundering voor het docentschap, waarbij je aan de slag gaat met zowel je eigen yogaproces als het leren lesgeven in yoga. Vanuit deze fundering ga je verder met de verdiepingsopleiding waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkelt door middel van verbreding, verdieping en verfijning.

Yoga Coaching
De module Yoga Coaching is onderdeel van de 300 uur Hatha verdiepingsopleiding. Deze module bevat alles om jouw docentschap naar een nóg hoger niveau te tillen. Met jouw persoonlijke ontwikkeling als basis, krijg je inzicht in onder andere psychologie en communicatie en leer je hoe je van daaruit je deelnemers kunt coachen en begeleiden.

Modules
De yoga docentopleiding is modulair opgebouwd. Het is dan ook mogelijk om de verschillende modules los te volgen als persoonlijke ontwikkeling, verdieping of bijscholing. Alle modules zijn erkend als bijscholing. Kijk voor meer informatie op de pagina van de betreffende module.

W
aarom kiezen voor de YAN?
Wij vinden het belangrijk dat jij je eigen weg kunt gaan en dat jij je kunt ontwikkelen op de manier die bij jou past. Terug naar de basis om meer en meer in contact te komen met jezelf. Durven vertrouwen op jezelf en met verwondering en nieuwsgierigheid kijken naar dat wat zich aandient.
Waarom dit proces start bij de YAN? Lees het hier.

Erkenning
De YAN is (inter)nationaal erkend door:

  • Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN)
  • European Union of Yoga (EUY)
  • Yoga Alliance (YA)
Praktische informatie
Meer inhoudelijke en praktische informatie vind je op de pagina’s van de verschillende modules of de betreffende opleidingen. 
Benieuwd naar alle data? Download dan het data-overzicht (pdf).

Meer informatie?
Vraag de brochure aan of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!
Telefonisch zijn wij te bereiken op 06 11 11 34 42 en per mail via info@yoga-academie.nl


INSCHRIJVEN